Tarieven mr. S.J. (Sjoerd-Jan) Boonstra

mr. S.J. Boonstra

Juridisch advies en procederen

Voor het eerste gesprek, bij u thuis of op een overeen te komen locatie, betaalt u geen uurtarief, maar alleen de reiskosten € 0,35 per km (ex btw). Voor eventuele volgende gesprekken, het versturen van brieven, het bestuderen van uw dossier, literatuur en jurisprudentie, procedures bij de kantonrechter, etc, betaalt u een voordelig uurtarief van € 95,= exclusief btw. Het is ook mogelijk om een vaste prijsafspraak te maken. Informeer naar de mogelijkheden. Of u nu een geschil met de werkgever, aannemer, buren, winkelier, woningbouwvereniging, verzekeringsmaatschappij of overheid heeft, u bent bij mij aan het juiste adres voor betaalbaar juridisch advies en procederen bij de kantonrechter. 
Gratis advies vragen

Zaak waarvoor een advocaat nodig is

Sommige juridische procedures mogen alleen worden gevoerd door een advocaat. Denk hierbij o.a. aan personen- en familierecht en strafrecht. Als u een zaak heeft die alleen maar door een advocaat mag worden behandeld, dan bent u ook bij mij aan het juiste adres. Ik werk samen met diverse gespecialiseerde advocaten. U betaalt hiervoor een hoger tarief dan het tarief dat geldt voor juridisch advies. Tot mijn netwerk behoren ook pro deo advocaten. Aan de hand van uw juridisch probleem kan ik voor u bepalen welke advocaat u nodig heeft en krijgt u van mij te horen wat het uurtarief is van de gespecialiseerde advocaat.

Advocaat op basis van toevoeging (pro deo advocaat)

Afhankelijk van uw inkomen en vermogen kunt u recht hebben op gesubsidieerde rechtsbijstand, dit wordt ook wel pro deo of toevoeging genoemd. Deze zaken worden behandeld door een pro deo advocaat. Indien u daarvoor in aanmerking komt, zal de pro deo advocaat een aanvraag indienen bij de Raad voor de Rechtsbijstand. Indien u voor gesubsidieerde rechtshulp in aanmerking komt, betaalt u alleen een eigen bijdrage. De hoogte van deze eigen bijdrage is afhankelijk van uw inkomen en het soort zaak. Voor meer informatie met betrekking tot de gesubsidieerde rechtsbijstand verwijs ik u naar de website van de Raad voor Rechtsbijstand.

Neem gratis contact op

Maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 20:00 uur.
Zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur.
06-43 54 35 17
stuur een e-mail